Friday, April 25, 2014

PRAWAN KALIMANTAN ~ Dandut Koplo

PRAWAN KALIMANTAN Dangdut Coplo - Lirik >> Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu Kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan... Wanita: Cempedhak mas dudu nongko Mbiyen cedhak ra wani kondho Neng opo sliramu lungo Ninggal mulih ra kondho kondho... Pria: Saben dino aku ngalamun Tekan omah atiku bingung Jane tresno ra wani nembung Rasane koyo wong linglung... Wanita: Wangi wangi banyune sabun Tak rewangi adus kungkum Trenaku ra bakal alum Tak enteni yen mase purun... Reff... Wanita: Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang... Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang... Pria: Beninge banyu kalimantan Mbiyen sing tak ombe sayang Ngelingake naliko mbiyen kenalan... Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan... Wanita: Cimpedak mas dudu nongko Mbiyen cedhak rawani kondho Neng opo sliramu lungo Ninggal mulih ra kondho kondho... Reff.. Wanita: Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang... Aduh pake mak e aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang... Pria: Beninge banyu kalimantan Mbiyen sing tak ombe sayang Ngelingake naliko mbiyen kenalan... Pria: Saben dino aku ngalamun Tekan omah atiku bingung Jane tresno ra wani nembung Rasane koyo wong linglung... Wanita: Wangi wangi banyune sabun Tak rewangi adus kungkum Tresnoku ra bakal alum Tak enteni yen mase purun Tak enteni yen mase purun...

No comments:

Post a Comment