Friday, April 25, 2014

TRESNO WARANGGONO

TITLE TRESNO WARANGGONO - Nelongso roso rasane tangis njroning atiku Yen kelingan esem gemuyumu Larasworo gending tresno gawe kangene atiku Tansah eleng aku ro sliramu.. Aduh kangmas sak tenane aku ngerti atimu Ning wes pastine aku duk jodohmu Pancen roso kari Roso Kudu lilo nggonmu nrimo Lilakno aku nyanding prio lio.. Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu Kegugah atiku krungu suwaramu Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno Mugo biso urep tentrem mulyo.. Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku Tak tembangne saben kangen sliramu Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris Taklakoni Kanti ikhlas ati.. Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang Tumetes eloku deres mili ono pipi Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni.. Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno Lelakon tresno iki bakal dadi crito Tresno Waranggono Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu Kegugah atiku krungu suwaramu Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno Mugo biso orep tentrem mulyo.. Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku Tak tembangne saben kangen sliramu Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris Taklakoni Kanti ikhlas ati.. Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang Tumetes eloku deres mili ono pipi Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni.. Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno Lelakon tresno iki bakal dadi crito Tresno Waranggono..

No comments:

Post a Comment