Saturday, April 26, 2014

Video & Lirik TEMBANG KANGEN

Video & Lirik TEMBANG KANGEN >> Wayah wengi udan grimis, ra uwis-uwis Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis Wong sing tak tresnani, tego ningglake aku Suwung jeroning uripku, yen ora ono sliramu... Sumilire angin tansah ndudul kalbu Roso kang tak empet agawe loro dodoku Liwat tembang kangen, mugo biso dadi tombo Tombo kangen iki, nandang wuyung rino wengi... reff : Liwat tembang kangen, aku titip tresno Opo pancen sliramu, uwis ora kroso Liwat tembang kangen, aku titip sayang Tresnaku mring sliramu, ora biso ilang... Opo lali opo pancen wis ra ngerti Sak tenane aku, mung tansah setyo ngenteni Ngenteni baline endah manise esemmu Liwat tembang kangen, iki wujud katresnanku... reff :kembali ke atas..wayah wengi udan... | By New Resa Madiun

No comments:

Post a Comment